+381 34 311 333 & 300 771 office@tipoklima.rs

Ugradnja transportne rashlade

Početna ›› Ugradnja transportne rashlade

Sistem za održavanje temperature tokom transporta (transportna rashlada ili hladnjača), podrazumeva uređaj koji će održavati odgovarajuću temperaturu u termoizolovanom tovarnom prostoru vozila. Moguća je ugradnja uređaja u laka komercijalna vozila tipa Pickup i Van, kao i u kamione sa prikolicom i poluprikolicom. Uz odgovarajuću termoizolaciju, uređaji su predviđeni da obezbede održavanje temperature i do -20°C.


Ukoliko posedujete vozilo bez fabrički ugrađenog klima uređaja, mi imamo rešenje za vas.

 

DELPHI DIAVIA Klima uređaji

DELPHI-DIAVIA – klima uređaji za putnička vozila. Već 30 godina, ova kompanija snabdeva tržište klima uređajima za naknadnu ugradnju. Pažnjivim proračunima, ovi klima uređaji su podešeni tako da zadovoljavaju potrebe potrošača, i funkcionišu identično fabrički ugrađenim klima uređajima. U ponudi se nalaze klima uređaji sa ručnim komandama, a za one koji zahtevaju pun komfor, klima uređaji sa automatskim komandama, gde ćete samo jednim pritiskom na dugme podesiti idealnu klimu u Vašem automobiliu.

DIAVIA Frigosoft

DIAVIA Frigostof rashladni sistemi za tovarni prostor manjih dostavnih vozila (pick-up i kombi). Odabirom odgovarajuće jedinice, Frigosoft 2000, 3000 ili 4000, dobija se opseg temperature od -20˚C do +12 ˚C. Hrana, lekovi, i drugi proizvodi koji zahtevaju skladištenje u strogo definisanim uslovima, mogu se bezbedno transportovati u vozilu opremljenom DIAVIA Frigosoft rashladnim sistemom.

Potrebna Vam je centralna klimatizacija ili ventilacija za Vaš objekat?
Upešno ste dodali proizvod u korpu.Da završite kupovinu kliknite ovde.Da otvorite korpu kliknite ovde.
x