+381 34 311 333 & 300 771 office@tipoklima.rs

O nama

Početna ›› O nama

TIPO Klima je osnovana 25. maja 1994. godine u Kragujevcu. Od samog osnivanja osnovna delatnost firme je prodaja i ugradnja klima uređaja. Pored prodaje i ugradnje klima uređaja split sistema bavimo se prodajom i ugradnjom centralne klimatizacije i ventilacije.

Danas smo firma koja je adekvatnom strukturom radnika u stanju da odgovori na profesionalnom nivou svim zahtevima tržišta. U svakom trenutku možemo vam ponuditi optimalna tehnička rešenja, opremu i montažu kako klima uređaja, tako i ventilacione opreme.

Kvalifikovani i obučeni serviseri, lager rezervnih delova najbolja su garancija da će naši korisnici-kupci dugo biti zadovoljni sa funkcionisanjem opreme koju smo isporučili i ugradili.

Od 2005. godine svoju delatnost smo prosirili i na oblast auto klima, kako popravku i održavanje postojećih auto klima, tako i ugradnju transportne rashlade u dostavna i privredna vozila.

Uspešno poslovanje naše firme ogleda se u velikom broju zadovoljnih kupaca, kao i velikom broju referentnih naručilaca radova sa kojima smo poslovali i još uvek ostvarujemo uspešnu saradnju.

Sigurnost i pouzdanost u radu sa korektnim cenama i poštovanje zadatih rokova su garancija našeg kvaliteta.

Potrebna Vam je centralna klimatizacija ili ventilacija za Vaš objekat?
Upešno ste dodali proizvod u korpu.Da završite kupovinu kliknite ovde.Da otvorite korpu kliknite ovde.
x